19 Mart 2012

SONUNDA BENDE MİM'LENDİM ;)

Şu Mim olayını nasıl da merak ediyordum. MİM 'lendim diyenlere bir özeniyordum ki aman aman :) 
MİM nedir , nasıl mimlenir vs... 
Sonunda  Sevgili BİZİMEV  'de arkadaşım da bakmış üzülmüş halime beni MİM lemiş :)) Saolsun.
Takıntılar... tam benim Konum işte. Oooo takıntıdan bol ne var , Taktım mı harbiden takıyorum o başka :)) 
Başlıyorum hayırlı uğurlu olsun açılışı yapıyorum :) 


1.Takıntı deyince aklıma ilk gelen şey : Ulaşım araçlarında özellklede bu belediye otobüslerinde olan bir durum. Ayakta giderken biri bana dokunsun yanlışlıkla yada tutunduğum demirde bayan yada erkek farketmez eli değsin acayip gıcık oluyorum. İçime bir tiksinti geliyor anlatamam . hemen başka yere ışınlanıyorum . atamıyorum bunu üzerimden . belediye otobüsleri malum hep kalabalık. Çoğu zaman sırf bu yüzden son durağa kadar gider oturarak yolculuk ederim .


2.Ne zaman evden çıksam kapıyı kapatır sonra nedense tekrar açar ve bir daha fişlere ocağa tekrar tekrar      bakarım. Bu da bir yerden sonra çok sıkıcı bir durum oluyor ama takıntı işte. Bu hep böyle devam ediyor.geç kalmışım falan Vızzz. Hatta apartmandan çıktıktan sonra  aklıma gelip 5 kat yukarı çıktığım bile oluyor. Izdırap valla...


3. İşte bu en kötüsü KARANLIK acayip tırsıyorum ben bu durumdan. Birde evde eşimle sürekli gerilim filmi izlediğimizide göz önünde bulundurursak pekde yersiz değil hani ;)  Eşim haftada 2 gün gececi ve ben uyurken evin kapısını kitliyorum. fakat takıntı işte  burda ortaya çıkıyor. yatmadan illaki o yatağın altına bakıcam. Öcü böcü her türlü şey olabilir :D karanlık diye bir korku filminden kalmıştı bende. Amannn zaten o filmlerde illaki yatak altından çıkar bişeyler ...


4.Birde saat olayı var tabiki. Allahım o saatin TİK TAK TİK TAK nasıl bir sesdir. hele tam uykuya dalacakken :) Yok katiyyen uyuyamam. Babannemde kalmıştım bir defasında gece uyuyamadım saatin pilini çıkardım. kadıncagız benim yüzümden saate bakmışta daha erken diyerek uyumuş sabah namazını kaçırmıştı :))) Artık günahı bana :)


5..Birde şu var. Şimdi eşim söyledi demekki takıntı yapmışım bilmiyordum. her defasında eşime  yapması gereken birşeyi sürekli hatırlatıyormuşum.  Takıntı olmuş hiç haberim yoktu. :)

2 yorum:

Cici Butik dedi ki...

Otobüsteki o dokunma olayına katılıyorum. Gece yatağın altına bakabildiğin için seni tebrik ediyorum, asla yapamam zira birşey varsa diye korkup hemen kendimi yorganın altına atıyorum. Yorganım benim gizli koruma kalkanım, öcülere karşı. Benim eşim gececi olsa ben ölsem izlemem gerilim filmi filan tebrik ediyorum seni. Tik tak sesine olan takıntın beni çok güldürdü bir benzeri bende de var çok güzel anlatmışsın :)

Unknown dedi ki...

valla mecburen yatağın altına bakıyorum başka çare yok. bakmazsam hayatta uyuyamam. İşin komik yani baktıgımda ayyyy orda birşey olsa ne yapcam sanki o daha beter. Ama içim rahat olsun işteee :))
O tik tak takıntısı başıma gene dert oldu. Dün yegenlerde kaldım gece saati çıkardım kenara koydum. sabah yegen geldi saati takacakken içinden böcük çıktı ben bir çığlıkkk :))

Yorum Gönder

Değerli yorumlarınızı benimle paylaştığınız için çok mutluyum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lilypie Second Birthday tickers
Bloğumdaki yazı fikir ve resimlerimin kopyalanması izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına göre yasak ve suçtur.

Followers

 

Blog Template by BloggerCandy.com